Håll Bilen I Gott Skick

Det är alltid bra att hålla bilen väl underhållen, eftersom du vill att din dyra investering ska hålla så länge som möjligt. Ju bättre du underhåller det, desto högre är dess andrahandsvärde och du kan få tillbaka det mesta av pengarna när du säljer det. En dåligt underhållen bil innebär att du kommer att förlora mycket pengar medan du äger den.

Så att ta din bil för regelbundna service enligt ägarhandboken är nästan obligatoriskt och gör ett konditionstest däremellan för att se till att du kan hitta små problem innan du växer i stora problem kan spara dig mycket pengar.

Om du tar hand om dina däck och säkerställer att däcktrycket är korrekt betyder det också att du har lägre däckslitage och bättre bränsleekonomi. Så också här sparar du pengar.

För mer information om konditionstest, besök: https://vianor.se/