Dags För Däckservice

När vintern närmar sig är det dags att hitta en plats som har däckservice, där du kan boka tid för att byta däck. Om de erbjuder den här tjänsten bör de kunna byta däck utan att skada fälgarna. De ska använda professionell utrustning. De ska kunna balansera däcken, med vikter som är miljömässiga. Byte av ventiler är också ett viktigt tillägg för att säkerställa att luften inte läcker ut ur däcken.

Däcktrycket är verkligen viktigt, så nya ventiler hjälper till att säkerställa att du behåller det önskade däcktrycket. Lågt tryck i däcken minskar din förmåga att kontrollera ditt fordon. Det påverkar också ditt bromsavstånd negativt. Det ökar däckens slitage och det ökar din bränsleförbrukning.

Det är också viktigt att de kan återvinna gamla däck, vikter och ventiler. Detta är viktigt för en grön miljö.

För mer information om däckservice, besök: https://vianor.se/