Nytt däck som kan vara bra för din lastbil eller skåpbil

Det finns ett nytt däck som är gjord för de nordiska vintrarna i åtanke. Det är Hakkapeliitta C3, vilket är ett ekonomiskt, dubbfritt däck med utmärkta egenskaper för vinterförhållanden. Hakkapeliitta C3 är inriktad på större fordon, som till exempel lastbilar eller skåpbilar. Det har låg rullande motstånd och är mycket hållbar, båda som är bra för både din bränsleeffektivitet och behöver inte byta däck lika ofta. Det är definitivt ett högkvalitativt däck.

Den höga kvaliteten kan ses på extrafunktioner som aramidförstärkta sidoväggar, vilket minskar risken för att få en punktering. Den har små mycket hårda kristallpartiklar integrerade i slitbanan, som biter i isen för extremt bra dragkraft på is. Mönstret har också sajpar och pumplameller för att säkerställa bra dragkraft både på is, snö och snö. Det är också effektivt för att avlägsna vatten och svalna för att säkerställa gott grepp under slask och våta förhållanden.

Med en sådan hög prestanda däck, kommer du att vara säker och kunna utföra de uppgifter som du köpte bilen för, oavsett väderförhållanden under vintersäsongen. Så om du använder detta fordon för transport eller leverans är det här däcket för ditt fordon för att säkerställa pålitlig prestanda.

För mer info om Hakkapeliitta C3, besök: www.vianor.se